Cyberpunk 2077 je v pre-alpha fázi vývoje
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Cyberpunk 2077 je v pre-alpha fázi vývoje

Cyberpunk 2077 je v pre-alpha fázi vývoje

Martin Nahodil

Martin Nahodil

28. 6. 2018 08:32 13
Reklama

O nejnovějším titulu od CD Projektu RED se poslední týdny dozvídáme spousty zajímavých informací. Datum vydání mezi nimi ale nenajdete a vypadá to, že ještě nějakou dobu o něm budeme muset jen spekulovat. Dle slov Adama Kicinskeho je totiž hra stále v pre-alpha fázi vývoje.

Každý z vás jistě ví, že na E3 se za zavřenými dveřmi prezentovala novinářům ukázka přímo ze hry. Z toho vyplynulo obrovské množství pozitivních dojmů. Mnohdy jste se mohli dočíst o tom, že něco takového snad ani nemůže reálně existovat. Samozřejmě se rozběhla celá řada spekulací o tom, že bylo to všechno bylo předpřipravené.

Adam Kicinski, který v CD Projektu zastává funkci CEO, potvrdil, že se skutečně jednalo o záběry ze hry, ale zároveň to byla jediná část, kterou tak nějak mají dotaženou do konce. "Byla to ta nejnaleštěnější část hry, kterou v současnosti máme ve fázi, kdy ji můžeme prezentovat lidem mimo naši společnost," řekl Kicinski.

Vydání je tedy stále daleko, a dokonce se spekuluje, že to Cyberpunk nestihne ani na tuto generaci. I když to by popíralo fakt, že na oficiálních stránkách jsou uvedené platformy PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama