Sledujte výrobu obleků pro Anthem
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sledujte výrobu obleků pro Anthem

Sledujte výrobu obleků pro Anthem

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

28. 6. 2018 08:31 1
Reklama

V BioWare aktuálně kutí vlastní MMO střílečku Anthem. Záběry ze hry vzbuzují obavy, aby nešlo o pouhou kopii zavedené značky od studia Bungie. Inspirace u Destiny je zcela zjevná a po právu vzbuzuje otázku, čím se bude Anthem odlišovat, v čem bude originální. Zásadní úlohu by v tomto ohledu mohly sehrát mechanické obleky.

Takzvané Javelin Suits budou zásadně definovat styl hraní a úlohu v boji. Představeny byly hned čtyři různé typy. Ranger, všestranný univerzál, Colossus, silný tank pro boj na blízko, Interceptor, nabízející největší rychlost a Storm, jehož doménou bude využívání živlů. Zvolený oblek bude možné kdykoliv vyměnit za jiný, čímž se autoři vyhýbají pevně dané třídě, s níž by hráč musel vydržet do konce hry.

Aby bylo na E3 co ukázat, nechalo studio BioWare zkonstruovat obleky v (nad)životní velkosti. Za tím účelem si najali Henchmen Studios. Ti se ve své práci věnují mimo jiné výrobě maskotů a různých kostýmů. Zkrátka profesionálové přes cosplay. Studio se nyní v krátkém videu podělilo o záběry z výroby Javelin Suits.

Výroba je podle výtvarníků velmi náročná. Vycházeli z původního konceptu obleků, které se ve světě hry Anthem nikdy nevyráběly sériově. Výsledkem práce zkušených řemeslníků bylo vždy dosaženo unikátního výrobku. Takto se snažili přistupovat k zakázce také v Henchmen Studios. Všechny součásti obleku byly vytisknuty na 3D tiskárně, následně bylo potřeba vytvořit iluzi, že se jedná o kov. Některé z obleků však měly působit oprýskaným a špinavým dojmem, což znamenalo nutnost opakovaně nanášet vrstvy prachu. Výzvou bylo také zvolit vhodné proporce obleku. Výsledek můžete zhodnotit v přiloženém videu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama