Techland preferuje FPS před rozlišením
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Techland preferuje FPS před rozlišením

Techland preferuje FPS před rozlišením

Martin Nahodil

Martin Nahodil

28. 6. 2018 11:48
Reklama

U některých her si na současné generaci můžete vybrat, jestli raději budete hrát ve vyšším rozlišení nebo si grafiku trochu ochudíte, ale za tu cenu dostanete zvýšený počet snímků za sekundu. Vývojáři z polského studia Techland v téhle volbě mají jasno.

Vyjádření se konkrétně týká jejich nově představeného titulu Dying Light 2. Designér Tymon Smektala řekl, že je pro ně to nejdůležitější, aby pohyb ve hře byl co nejplynulejší. Je to pochopitelné, protože parkur a pohyb obecně hrál už v prvním díle velmi důležitou roli. Nejen z toho důvodu si pro druhý díl vytvořili zbrusu nový C-Engine.

"Abyste se co nejlépe vžili do naší hry, musíte pohyb po městě opravdu prožívat. Proto je pro nás 60 FPS větší prioritou než 4k rozlišení." řekl Smektala. Toto vyjádření ale nepopírá, že by Dying Light 2 nemohl mít vyšší rozlišení než FullHD. Jen to momentálně není prioritou Techlandu. Ještě nepadlo rozhodnutí ohledně toho, jestli bude Dying Light 2 využívat vyšší výkon PS4 Pro a Xboxu One X. Hra by pak měla vyjít během příštího roku a už nyní si ji můžete předobjednat na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama