Take-Two: „Potenciál RDR2 je nejistý“
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Take-Two: „Potenciál RDR2 je nejistý“

Take-Two: „Potenciál RDR2 je nejistý“

Aleš Tihlařík

Aleš Tihlařík

3. 7. 2018 16:35 4
Reklama

Velká část hráčů bere vydání Red Dead Redemption 2 jako takový malý svátek. Obřad, na který čekali dlouhých osm let, první předobjednávka po letech, splnění herního snu… Přesto se sem tam objeví skeptický hlas, který mírní nadšení. A jaké je to překvapení, když jeden takový zní přímo z nejvyšší pozice Take-Two, tedy vydavatele hry.

„Taky máme strach. Myslím, že zdravý stupeň paranoie a nejistoty ohledně vydávání našich titulů je v pořádku. Jak ostatně rád říkám, arogance je nepřítelem dlouhodobého úspěchu. Jednoduše nevěříme v náš úspěch do té doby, než ten úspěch opravdu nastane – nikdy nevyhlašujeme vítězství ještě před tím, než jsme jej dosáhli. Máme opravdu silnou konkurenci, která na trh přináší spoustu skvělých produktů, ale my potřebujeme vyhrát – to znamená, že musíme pracovat tvrději než ostatní.“

„Nemyslím si, že je to nějaká hra s čísly, naše prodeje jsou čistě otázkou toho, jak fenomenální je produkt, jak dovede upoutat lidskou pozornost a představivost. Očekáváme, že Red Dead Redemption 2 se bude prodávat dobře, ale je extrémně složité říci, jak dobře. Měl by být úspěchem, ale otázkou je, jak velikým?“

To jsou slova Strausse Zelnicka, CEO Take-Two. Páté GTA prodalo už přes 95 milionů kopií a vydavatel nečeká, že by se RDR 2 tomuto číslu byť jen přiblížil. To je na jednu stranu pochopitelné, na tu druhou to však neznamená, že by třeba poloviční číslo bylo neúspěchem.

Samotné vydání hry také není daleko, hráči se na Xboxu One a PS4 dočkají již 26. října tohoto roku. Red Dead Redemption 2 si, stejně jako ostatní velké pecky tohoto roku, samozřejmě můžete předobjednat na Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama