Dakar 18 má nový trailer a datum vydání
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Dakar 18 má nový trailer a datum vydání

Dakar 18 má nový trailer a datum vydání

Aleš Tihlařík

Aleš Tihlařík

3. 7. 2018 18:00 2
Reklama

Když se na začátku roku zničehonic vynořil nádherný CGI trailer ke hře Dakar 18, spoustě motoristů se rozplesalo srdíčko nadšením, jelikož záběry vypadaly jednoduše skvostně. Všichni ale víme, jak moc se CGI může lišit od opravdových záběrů ze hry.

A potvrzují to i portugalští vývojáři Bigmoon Entertainment, kteří nám servírují nový trailer, představující vozidla. Ten je již, zdá se, vytvořen v enginu hry, překvapení v podobě ultrarealistické grafiky se tedy nekoná. Grafické zpracování však na druhou stranu ani neurazí – ostatně tím, co u závodní hry rozhoduje, je vždy především jízdní model a obsah.

Dakar se dle slov svých tvůrců zaměřuje hlavně na realističnost, což by se mělo projevit nejen na podobě vozidel, ale i na podobě jezdců, kteří jsou taktéž plně licencování. Závodit se potom bude v pěti kategoriích, tedy auta, motorky, trucky, čtyřkolky a buginy, a to nejen v singleplayeru a online multiplayeru. Přislíben je totiž i offline multiplayer, což nemůže znamenat nic jiného, než v dnešních hrách často absentující split-screen.

Dakar 18 vychází na PS4, Xboxu One a počítačích již 11. září, předobjednat si jej můžete na Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama