Hoax překvapil hráče GTA Online
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Hoax překvapil hráče GTA Online

Hoax překvapil hráče GTA Online

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

3. 7. 2018 09:29 1
Reklama

Někteří hráči si v minulých dnech během projížďky v Los Santos všimli zajímavé věci. GTA Online šokovalo oznámením, podle něhož by se další díl měl objevit již v roce 2019. Zpráva samozřejmě odpálila lavinu spekulací. Opravdu chystají Rockstar Games vydat další díl již příští rok?

Screenshoty s oznámením „Rockstar Message: GTA VI Coming 2019” se okamžitě začaly objevovat na Redditu a na fórech Rockstar Games. Vývojáři s odpovědí dlouho nečekali. Na Twitteru oznámili, že zpráva není oficiálním oznámením Rockstar Games a jde pouze o hoax.

Oznámení se objevilo pravděpodobně pouze hráčům, kteří v minulosti využívali mody. Ty jsou tolerovány pouze v singleplayeru, z důvodu prevence podvádění v GTA Online. Nicméně i po jejich deaktivaci je kód hry pravděpodobně natolik pozměněn, že nabízí skulinu pro hackery. Podle dalších spekulací hackeři prostě a jednoduše využili chybu v Rockstar Social Club.

Asi by nás nepřekvapilo, kdybychom se dozvěděli, že je GTA 6 v produkci. Ale vzhledem k tomu, že Rockstar Games ještě ani nestihli odbavit Red Dead Redemption 2, je vydání dalšího dílu gangsterky již v příštím roce utopickou představou. I tak ale chápeme, že se fanouškům při pohledu na relativně uvěřitelnou zprávu stáhl žaludek.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama