Quiet Man je o spojení přesahující slova
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Quiet Man je o spojení přesahující slova

Quiet Man je o spojení přesahující slova

Martin Nahodil

Martin Nahodil

3. 7. 2018 08:57 2
Reklama

Letošní konference Square Enixu nedopadla úplně podle našich představ. Spíš to byla rekapitulace toho, o čem už jsme s jistotou věděli a věci, které jsme chtěli vidět jako třeba remake Final Fantasy VII nebo stále zatajované Avengers, jsme stále nedostali. Něco zajímavého se přece jenom ukázalo. Krom Babylon's Fall od PlatinumGames to byl The Quiet Man, o kterém jsme se konečně dozvěděli více.

Producent hry Kensei Fudžinaga se skrz sociální sítě podělil o pár zajímavostí. "Slova jsou opravdu úžasná. Mají moc dostatečnou k tomu, aby změnila svět. To se nedá popřít. Na druhou stranu ale věříme, že jako lidé dokážeme navázat spojení, která přesahují slova - například dítěti stačí jen pohledět do očí matky, aby vědělo že je v bezpečí. Ve světě, kde proudí takové množství slov, si nemohu pomoct, ale myslím, že je občas docela těžké si uvědomit, že taková spojení existují."

O hře samotné to sice moc nevypovídá, ale takhle Fudžinaga popisuje koncept, na kterém je The Quiet Man postavený. Budou se snažit celý příběh odvyprávět právě skrz výše zmiňované spojení, ke kterým slova nejsou potřeba.

Stále si moc nedokážeme představit, jak to bude ve finále vypadat. Hrát několik hodin hru bez jediného zvuku nám přijde nezvyklé. Ale nebudeme soudit Quiet Mana takhle brzy, když o něm víme jen zlomek informací. Podle sociálních sítí bychom se více měli dozvědět už příští měsíc.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama