Co se plánuje v BioWare po Anthemu?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Co se plánuje v BioWare po Anthemu?

Co se plánuje v BioWare po Anthemu?

Martin Nahodil

Martin Nahodil

4. 7. 2018 10:36 5
Reklama

BioWare momentálně soustředí všechny svoje síly na vývoj multiplayerové RPG akce Anthem, která vychází 22. února příštího roku. Ale co bude, až projekt dotáhnou do zdárného konce? O tom se rozpovídal generální manažer studia Casey Hudson v rozhovoru pro Game Informer.

Po internetech kolovaly spekulace o tom, že by po Anthemu mělo dojít na hru z univerza Star Wars. BioWare by tak mohlo navázat na svůj úspěch s Knights of the Old Republic. To ale bylo vyvráceno s tím, že ostatní série mají momentálně přednost. "Jak k Mass Effectu tak k Dragon Age se chceme vrátit co nejdříve to půjde. Mass Effect je přesně tou hrou, ke které se chci vrátit já sám. Je to něco jako moje dítě. Stál jsem u zrodu série Mass Effect, takže jsme návrat k ní samozřejmě zamýšleli," řekl Hudson.

I přes Hudsonovo přání to ale vypadá, že přednost dostane Dragon Age. Dává to docela i smysl. Inquisition vyšlo před čtyřmi lety, kdežto Mass Effect Andromeda teprve loni. Na případném Dragon Age 4 už se podle všeho pracuje v malém separátním týmu, který ale je stále součástí BioWare.

"Je tady spousta her, které bychom rádi tvořili, ale zrovna se k nim nemůžeme dostat. Musíme tedy vybírat a propracovat se skrz všechny možnosti," dodává Hudson. Hned poté vypráví o tom, jak miluje Star Wars a vývoj Knights of the Old Republic si opravdu užíval. Rozhodnutí o tom, jestli jejich další titul bude zasazen do tohoto slavného univerza ale nezáleží na něm. Poslední slovo jako vždy budou mít hlavouni z vydavatelství Electronic Arts.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama