Code Vein v novém příběhovém traileru
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Code Vein v novém příběhovém traileru

Code Vein v novém příběhovém traileru

Martin Nahodil

Martin Nahodil

4. 7. 2018 09:27 3
Reklama

Ve včerejší novince o chystaném line-upu, který Namco přiveze na Gamescom, bylo i akční RPG Code Vein, ke kterému vyšel nový trailer zaměřující se na vedlejší postavu Miu Karnstein. Stejně jako hlavní hrdina patří mezi Revenanty a je také jedním z charakterů, které vám budou moci ve hře stát po boku. Podle toho, s kým budete hrou procházet, se vám bude do jisté míry měnit celý příběh.

Revenanti jsou zdejší verze upírů, kteří přišli o paměť za cenu zvláštních schopností a nutnosti požívání krve. Jejich svět se pomalu hroutí a momentálně největším problémem jsou zrůdy, kterým říkají The Lost. Během hraní se mimo jiné dozvíme také to, proč a jak se svět dostal do tak mizerného stavu.

Ohledně toho, co jsou The Lost vlastně zač, se zatím můžeme jen dohadovat. Nejsmysluplnějším vysvětlením je, že to kdysi bývali lidé a stejně jako ostatní postavy se stali Revenanty. Přišli ale o větší množství vzpomínek a zbyla v nich už jen špetka lidskosti. Důsledkem toho se z nich staly krvežíznivé potvory.

Vypadá to ale, že i ti, kteří si lidskou stránku zachovali, se mohou následně stát jedním z The Losts. Příkladem toho je Miin mladší bratr. Je tady ale šance, že by se proměna v nelidskou bestii dala zvrátit. Jestli se to povede nebo ne, uvidíme už 28. září. Hru si můžete předobjednat nyní na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama