Návštěva cizích světů v Dying Light 2
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Návštěva cizích světů v Dying Light 2

Návštěva cizích světů v Dying Light 2

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

6. 7. 2018 14:07 4
Reklama

Divoká zombie akce Dying Light 2 bude samozřejmě obsahovat kooperační režim. Hráči budou mít možnost hned od začátku pozvat do hry kamaráda, s nímž se pak můžou poflakovat po městě a trénovat nové parkourové triky. Má to ale jeden háček. Města totiž budou měnit tvář v souvislosti s tím, jaká hráči během hry udělají rozhodnutí. Tím pádem se od sebe budou světy jednotlivých hráčů lišit. Jak tuto situaci řeší vývojáři v kooperačním režimu?

Luc Baghadoust, producent ve společnosti Techland, poskytl k této záležitosti několik detailů. V rozhovoru pro server GamingBolt vysvětlil, že v rámci kooperace bude zachován svět hráče, který si do své hry pozval někoho dalšího. Návštěvník si tak tímto způsobem může prohlédnout město ve zcela odlišné podobě a zároveň okusit odlišnosti v příběhové lince. Baghadoust zdůrazňuje, že se vyprávění bude silně větvit, čímž bude herní svět velmi výrazně ovlivňován. Odlišnost jednotlivých měst tak může být značná.

Hráči mohou z návštěvy u kamaráda hodně vytěžit. Všechny předměty získané během kooperace totiž v inventáři zůstanou a přenesou se do jejich vlastního světa. A takový výlet se už vyplatí. Společné hledání pokladů na čtyřikrát větší mapě bude mít určitě větší šanci na úspěch.

Jestli bude větvení příběhu opravdu tak bohaté a zda skutečně zásadně ovlivní herní svět, zjistíme až v příštím roce. Konkrétní datum vydání zatím stanoveno nebylo. Hru si můžete předobjednat na Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama