Stahujte nečekané demo Yakuza Kiwami 2
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Stahujte nečekané demo Yakuza Kiwami 2

Stahujte nečekané demo Yakuza Kiwami 2

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

6. 7. 2018 17:27 6
Reklama

Sega si pro nás ve spolupráci se Sony přichystala malé překvapení. V srpnu vycházející druhý díl z postupně předělávané série Yakuza dnes večer neočekávaně dostává demoverzi. Hratelná ukázka o objemu solidních 10 GB je už v tuto chvíli k dispozici na PlayStation Store.

Od původní hry z roku 2006 se v upravené verzi s přídomkem Kiwami mnohé změnilo. Především, hra běží na Dragon Enginu, který pochází z regulérního šestého dílu Yakuza 6: The Song of Life. Autoři nás proto lákají na živoucí město, které kvůli předchozím technickým omezením nemohlo vypadat tak dobře.

Engine není ale to jediné, čím se Yakuza Kiwami 2 od svého sourozence inspiruje. Upravený bude i systém soubojů, který nabídne úplně nové pohyby řetězitelné do plynulejších kombinací. Ze šestého dílu si hra vypůjčí i systém zbraní.

Vypisovat další drobnější úpravy by už bylo zbytečné, proto nakonec pouze dodám, že podobně jako další díly série, Yakuza Kiwami 2 v Japonsku vyšla s předstihem už minulý rok a sklidila významný prodejní úspěch. Celosvětový release je plánovaný na 28. srpna a vy se na něj můžete naladit právě vydaným story trailerem. V případě zájmu si můžete hru pořídit na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama