Code Vein se přesouvá na příští rok
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Code Vein se přesouvá na příští rok

Code Vein se přesouvá na příští rok

Pavel Makal

Pavel Makal

11. 7. 2018 10:45
Reklama

Od oznámení chystaného akčního RPG Code Vein od vydavatelství Bandai Namco uplynul v dubnu rok a až dosud jsme očekávali, že se postapokalyptický upírský „Souls klon“ na naše obrazovky dostane ještě letos. Až dosud bylo totiž datum vydání stanoveno na září, hra ale byla odsunuta na pozdější termín.

Vyplývá to z prohlášení americké i asijské pobočky společnosti. Ve vyjádření pro magazín Gematsu padlo poměrně strohé vysvětlení, že hra zkrátka potřebuje více času, aby dokázala naplnit očekávání hráčů. S ohledem na to, že se údajně titul setkal s nesmírně pozitivní zpětnou vazbou od těch, kteří si jej mohli vyzkoušet na nejrůznějších hands-on akcích, si vývojáři uvědomují tíhu své zodpovědnosti a nechtějí nic ponechat náhodě. I proto bude především soubojovému systému věnována dodatečná péče. Ačkoli toto rozhodnutí údajně nebylo jednoduché, je pro projekt klíčové.

Konkrétní termín vydání prozatím neznáme, je ale jasné, že k němu dojde až v příštím roce. Jedním z dalších možných důvodů, proč k odsunutí došlo, je prostý fakt, že letos v září by hra o zájem hráčů musela bojovat se silnou konkurencí v podobě nového dílu série Tomb Raider, rozšíření pro Destiny 2, Spider-Mana od Sony a tak dále. Je tedy možné, že se vydavatel rozhodl pro příhodnější jarní termín vydání.

O našich dojmech z hraní Code Vein si můžete přečíst v naší reportáži z návštěvy eventu Bandai Namco ve Varšavě. Ačkoli se hra pyšní poměrně zajímavou premisou, z hratelné ukázky bylo patrné, že je rozhodně co vylepšovat, ať už po stránce technické (především framerate), tak i po stránce samotné hratelnosti, implementaci zajímavých nepřátel a bossů. I tak má ale Code Vein v rukávu několik zajímavých herních mechanismů, které by mohly žánr osvěžit. Hra je v plánu pro PC, PS4 a Xbox One.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama