Podrobnosti o betách CoD: Black Ops 4
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Podrobnosti o betách CoD: Black Ops 4

Podrobnosti o betách CoD: Black Ops 4

Aleš Tihlařík

Aleš Tihlařík

14. 7. 2018 12:45 1
Reklama

Ne jednu, ne dvě, chtělo by se po vzoru Horsta Fuchse prohlásit. Call of Duty: Black Ops 4 chystá dokonce tři multiplayerové betatesty, které se uskuteční již na začátku srpna.

Ten první, striktně pro majitele předobjednávek, se koná 3. - 6. srpna, a to exkluzivně na PlayStationu 4. Druhá fáze betatestu bude pokračovat 10. srpna, běží taktéž čtyři dny a dostupná je opět pro všechny, kteří si předobjednali – tentokrát na PlayStationu, Xboxu i počítačích. Od 11. srpna je k dispozici také třídenní otevřená beta na PC, která bude probíhat pouze skrze Battle.net.

Bety budou obsahovat šest map, z nichž dvě budou slavit svoji absolutní premiéru. Hráči budou moci využít nových Specialistů, a to v módech Team Deathmatch, Domination, Hardpoint, Search & Destroy a Control. Účastníci bety za odměnu dostanou unikátní digitální kartičku, a ti nejlepší, kterým se v rámci testu podaří dosáhnout maximální hodnosti, obdrží i žeton na permanentní odemčení, který půjde v plné hře aplikovat na libovolné vybavení.

Call of Duty: Black Ops 4 vychází již 12. října, hru včetně sběratelských edic si můžete předobjednat na Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama