Anthem nedostane Battle royale mód
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Anthem nedostane Battle royale mód

Anthem nedostane Battle royale mód

Aleš Tihlařík

Aleš Tihlařík

15. 7. 2018 12:30 2
Reklama

Není vždy pravidlem, aby se fanoušci v průběhu vývoje AAA her dočkali odpovědí na své četné otázky. Přístup Bioware, jehož členové se skrze Twitter snaží na většinu zvídavých dotazů odpovědět, je tedy nadmíru sympatický. I díky němu teď známe některé další detaily ohledně očekávaného akčního RPG.

Hráči budou moci na vlastní pěst prozkoumávat svoji pevnost Fort Tarsis, potěší i fakt, že i postavy se signifikantně odlišným levelem mohou sdílet jednu instanci. Nováčci se však až na několik nespecifikovaných výjimek nebudou moci angažovat v endgame hry. Bez konkrétní odpovědi zatím zůstal dotaz na obtížnostní systém ve hře, co se však týče herních mechanik, tak kupříkladu friendly fire bude neaktivní. Padlí nepřátelé po krátkém časovém úseku zmizí a nové perky se budou otevírat až po návštěvě regulérní základny, nebo mobilní chodící základny Strider.

Co se týče exoskeletu Javelin, který se stal poznávacím znamením hry, v elementální variantě Storm v něm pravděpodobně při nečinnosti budete ve vzduchu moci setrvat po neomezeně dlouhou dobu. Pokud však u jakéhokoliv Javelinu přehřejete trysky jetpacků nadměrným pohybem, znamená to pro vás tvrdý pád na zem. Pokud bychom se bavili o vylepšování a kosmetických úpravách exoskeletu, nad nimi vývojáři strávili obrovská kvanta času, půjdou tedy do mnohem větší hloubky než customizace postav, která se ale ve hře také nachází. Nejdůležitější novinkou je však ve světle dnešní doby rozhodně informace, že se do Anthem nechystá žádný Battle royale mód.

Pokud máte o hru zájem, sluší se dodat, že vychází 22. února a předobjednat si ji můžete na Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama