Guerrilla Games se rozroste o 150 lidí
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Guerrilla Games se rozroste o 150 lidí

Guerrilla Games se rozroste o 150 lidí

Martin Nahodil

Martin Nahodil

19. 7. 2018 08:40
Reklama

Po úspěchu Horizon Zero Dawn se studiu Guerrilla Games otevírají nové možnosti. Prvním krokem je přesun do větších prostor v Amsterdamu. Tím dalším je rozšíření týmu. Nyní počet jeho zaměstnanců čítá 250 lidí. V blízké budoucnosti by ho chtěli navýšit na 400 a mají k tomu dobré důvody.  

CEO Hermen Hulst řekl, že studio pracuje na svém růstu už od vydání Horizonu. Dělali na něm téměř 7 let a u svých dalších projektů chtějí délku vývoje co možná nejvíce zkrátit. "Na Horizonu jsme dělali 6 a půl roku, což je opravdu moc. Chceme vydávat hry každé dva až tři roky. Do toho počítáme jak nové značky, tak pokračování našich existujících titulů," řekl Hulst. Momentálně mají za sebou franšízy Killzone a Horizon. Jeho vyjádření by se dalo tedy brát i jako ujištění, že se do jednoho z těchto světů v budoucnu ještě podíváme.  

Hulst je opravdu nadšený z toho, jak se jim s růstem studia daří. "Naše prostory jsou nyní v nejvyšších patrech s tím nejhezčím výhledem." I když už je to pár let, co se začali poohlížet po novém pracovním prostředí, stále chtějí zůstávat v Amsterdamu, který je domovem studia už od počátku.  

Guerrilla Games letošní E3 vynechalo, ale s tímto prohlášením alespoň víme, že už se tvrdě pracuje na nových projektech. Je dost možné, že už tvoří něco pro další generaci konzolí. Dokázali bychom si představit, že by další Horizon byl launch titulem pro další PlayStation. Nebo že by se opět vrátili ke Killzone? Všechno to jsou zatím čisté spekulace a v budoucnu nás mohou klidně překvapit něčím zcela novým.  

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama