Avalanche: „Rage 2 bude totální šílenost“
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Avalanche: „Rage 2 bude totální šílenost“

Avalanche: „Rage 2 bude totální šílenost“

Aleš Tihlařík

Aleš Tihlařík

20. 7. 2018 13:25 1
Reklama

Když se na E3 konferenci Bethesdy znenadání zjevil Andrew W.K., který svojí energickou (pozn. autora: A i přes názory našeho Discordu naprosto skvělou!) hudbou podkresloval dosavadní trailery pro druhý díl Rage, pravděpodobně veškerým divákům bylo jasné, že tahle hra půjde za hranu. A dle Avalanche Studios, kteří na ní spolupracují s id Software, to bude pořádná jízda.

Za švédské studio promluvil ředitel vývoje Magnus Nedfors. „První a hlavní věcí, která dle mě dělá tuhle hru unikátní, je snoubení gameplaye Avalanche Studios a id Software. Obě tyhle studia už samozřejmě mají mnoho zkušeností s over-the-top zábavou, ale to, jak jsme tyhle dva odlišné přístupy dovedli spojit… Bude to ta nejšílenější věc, kterou jste kdy hráli.“

Nedfords také v rozhovoru pro Gamereactor zmínil, že ačkoliv Avalanche Studios nemají takřka žádné zkušenosti s 1st person kamerou, díky spolupráci s experty na FPS neudělali žádné chyby, kterých by se při vývoji na vlastní pěst chtě nechtě dopustili.

Rage 2 se na pultech obchodů objeví někdy v první polovině příštího roku, pokud se však téhle šílenosti nemůžete dočkat, můžete si hru předobjednat na Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama