Sledujte 15 minut z finále Walking Dead
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sledujte 15 minut z finále Walking Dead

Sledujte 15 minut z finále Walking Dead

Aleš Tihlařík

Aleš Tihlařík

22. 7. 2018 10:05 2
Reklama

Je to neuvěřitelné, ale adventurní série The Walking Dead se po čtyřech sezónách chýlí ke konci. První epizoda finální sezóny bude do světa vypuštěna už za necelý měsíc, a Telltale při té příležitosti zveřejnili prvních 15 minut ze hry.

Vývojáři se v reklamních materiálech hry dušují, že díky použití nové kamery za ramenem, větší svobodě při průzkumu prostředí a scénám bez skriptovaných soubojů zažijete mnohem více napětí a akce. Chlubí se také novým vizuálním stylem, který vzešel z komiksů, věnujících se stejné sérii. Na dříve avizovaný nový engine si však musíme ještě chvíli počkat, tato série je totiž tou poslední, která se místo na Unity staví na obstarožním Telltale Tool.

Video, ve kterém se vžijeme do role Clementine, samozřejmě nedoporučujeme spouštět ve chvíli, kdy nechcete spatřit žádné spoilery a hru si hodláte užít „s čistým štítem“. První epizoda vychází už 14. srpna, a to na počítačích, Xbox One a PlayStation 4. Verze na Switch je v plánu později, o ostatních verzích zatím informace nemáme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama