Zapojte se do bety nového PS4 firmwaru
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Zapojte se do bety nového PS4 firmwaru

Zapojte se do bety nového PS4 firmwaru

Marek Selinger

Marek Selinger

22. 7. 2018 13:11 3
Reklama

Patříte mezi skupinu lidí, která stojí frontu na nové iPhony, případně na zlevněné máslo? Jinými slovy, musíte mít všecko jako první? Tak přesně pro vás je určena tato zpráva. Sony totiž hledá hráče ochotné se zapojit do testování nadcházející aktualizace PS4 firmwaru.

Ta ponese označení 6.00 a měla by po několika menších updatech přinést opět razantnější změny. V současnosti by registrace do bety firmwaru měly být přístupné pouze pro japonské a severoamerické majitele konzole, brzy bychom se měli dočkat i my, kteří žijeme od Portugalska až po Ural. Čas na registrace je do 27. července, tudíž sledujte oficiální stránku Playstationu, abyste případně o tuto šanci nepřišli. Poslední výraznější aktualizace s číselnou hodnotou 5.50 se mezi hráče dostala na začátku března a přinesla mimojiné upravenou rodičovskou kontrolu nad hraním jejích ratolestí, vylepšenou knihovnu her či možnost nahrát si vlastní wallpaper skrze USB flash disk.

A co by nový update 6.00 mohl přinést nového? Již dlouhé roky se spekuluje o možnosti změnit svůj PSN nick, avšak jestli na to nastal ten pravý čas, to ví jen samotná Sony. Ale jelikož se sám Shawn Layden na poslední PSX konferenci v prosinci vyjádřil v tom smyslu, že na této změně v Sony už dlouho pracují a rádi by, aby tato otázka nemusela na další (tzn. letošní) PSX vůbec zaznít, je docela dost možné, že za pár týdnů si konečně budeme moc svobodně změnit naší PSN přezdívku.

A co vy, co vy byste si přáli za změny? Jste spokojeni s počtem aktualizací PS4, nebo se vám zamlouvá to, jak Microsoft podporuje Xbox One? Dejte nám vědět v diskuzi!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama