NBA 2K19 představuje novinky
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka NBA 2K19 představuje novinky

NBA 2K19 představuje novinky

Aleš Tihlařík

Aleš Tihlařík

23. 7. 2018 15:45 2
Reklama

Jestli existuje sport, ve kterém EA dlouhou dobu ujíždí vlak, bude to pravděpodobně basketbal. Přestože se minulý ročník „basketu“ od 2K Sports kvůli přehršli mikrotransakcí nepředvedl v úplně nejlepším světle, dle fanoušků i kritiků to stále s přehledem stačilo na konkurenční NBA LIVE 18. A zdá se, že i v novém roce budou mít EA Sports co dohánět.

2K Sports se totiž hodlají vytáhnout s množstvím důležitých novinek, které by měly dále podpořit dobrý pocit ze hry. Mezi ně patří kupříkladu nový systém přebírání míče od spoluhráčů i protihráčů, za kterým se tento rok bude skrývat více kódu, což by mělo napomoci realističtějším šancím na uzmutí míče.

Fanoušci jistojistě ocení i vylepšení soubojů jeden na jednoho, a také zlepšení defenzivy a činnosti AI celkově. Nebude chybět ani realističtější střelba a notně vylepšené kontakty, díky kterým by se již nemělo stávat, že hráči budou prostrkovat údy skrze své protivníky.

V souhrnu tak můžeme říci, že NBA 2K19 bude pořádně vyleštěnou a samozřejmě také vylepšenou verzí svého předchůdce. Série navíc tento rok slaví své dvacáté narozeniny, vývojáři si tedy určitě nebudou chtít uříznout ostudu. Pokud jste basketbalově pozitivní, hru si můžete předobjednat na Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama