No Man’s Sky dostane sezónu updatů zdarma
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka No Man’s Sky dostane sezónu updatů zdarma

No Man’s Sky dostane sezónu updatů zdarma

Aleš Tihlařík

Aleš Tihlařík

23. 7. 2018 17:20 13
Reklama

Nepřijde vám, že životní příběh No Man’s Sky je trochu jako z pera drogami ovlivněného umělce, který své dílo psal při jízdě na horské dráze? Pokud si každou etapu krátce shrneme, tak to bylo nadšení z oznámení, hype před vydáním, nenaplněné ambice, útoky na vývojáře, klinická smrt, neschopnost komunikace s veřejností, pomalé zlepšení… A nově opět hype.

Ten způsobilo nejen oznámení plnohodnotného multiplayeru, ale nově také vyjádření Seana Murrayho na blogu hry. Ten v krátkém textu zmiňuje obdiv, který cítí ke svému malému týmu (na hře dle jeho slov dělalo většinu času jen šest lidí), kromě opětovného sypání si popele na hlavu za nezvládnutou komunikaci však také zmiňuje, jak velké updaty změnily k lepšímu nejen hru, ale také její uživatelské hodnocení, které je teď velmi pozitivní.

Tou hlavní bombou je však slib, že Hello Games plánuje No Man’s Sky podporovat i nadále, a to konkrétně první sezónou nového obsahu a komunitních eventů, které do hry budou zdarma přicházet na týdenní bázi. Poprvé se tak stane týden po zítřejším velkém updatu Next. Ačkoliv se tedy na studio nesčetněkrát sesypala ostrá kritika, musíme se pozastavit nad tím, že není zvykem, aby se někdo takovým způsobem věnoval dva roky starému titulu – a za to od nás Hello Games dostávají palec nahoru.

Murray na závěr dodává, že ačkoliv doufá, že No Man’s Sky budou moci jednoho dne považovat za dokončenou hru, má se svým týmem pořád spoustu nápadů, kterými by ji mohli dále vylepšit. Jedním z nich je i nový (a zatím dost omezený) komunitní web, jenž podrobně zobrazuje nejzajímavější místa herního světa.

Pokud se chcete do vesmíru No Man’s Sky pustit, dá se s jistotou říci, že právě teď je ta nejlepší možná příležitost. Hru si můžete zakoupit na Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama