Beta Dragon Ball na Switchi bude v srpnu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Beta Dragon Ball na Switchi bude v srpnu

Beta Dragon Ball na Switchi bude v srpnu

David Plecháček

David Plecháček

24. 7. 2018 11:37
Reklama

Dragon Ball FighterZ je perfektní bojovka. Také jsme ji náležitě ohodnotili. Po měsících ale vyjde i na Nintendu Switch. Hra, které by zdánlivě nemusel vadit nižší výkon konzole, by mohla na konzoli od Nintenda uspět nejen díky stylizaci, ale také díky absenci výraznější konkurence.

My už jsme měli šanci Dragon Ball na Switchi vyzkoušet a po technické stránce neměl sebemenší problémy. Jestli se něčeho obáváme, je to fakt, jak bude vypadat v handheldovém režimu, především kvůli množství efektů na relativně malé obrazovce. Všechno tohle ale budeme moci vyzkoušet všichni ještě před tím, než do Dragon Ballu poprvé investujeme. Může za to otevřená betaverze.

Ta, jak Bandai Namco oznámilo, je nachystána na srpen. Přesný termín ale není znám. Navíc ale dostane konzole od Nintenda speciální obsah. Kromě klasických zápasů 1v1 a 2v2 dostane Switch Party Match, do nějž se zapojí v offline režimu šest hráčů. A vzhledem k tomu, že každý z nich bude mít k dispozici tři hrdiny... to by mohla být mela! Součástí hry ale samozřejmě bude možnost hrát proti soupeřům i online.

Hru si můžete pořídit na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama