Koei Tecmo má za sebou úspěšný rok
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Koei Tecmo má za sebou úspěšný rok

Koei Tecmo má za sebou úspěšný rok

Martin Nahodil

Martin Nahodil

24. 7. 2018 09:26 4
Reklama

Japonské vydavatelství Koei Tecmo se na herním trhu pohybuje už téměř deset let a za tu dobu si prošlo několika etapami. Z počátku se zaměřovalo především na japonský trh a další asijské země, ale v poslední době se snaží prorazit se svými novinkami celosvětově. Podle posledních informací z webu Dualshockers se jim toto rozhodnutí opravdu vyplatilo.

Společnost se zaměřuje především na platformy PlayStation 4 a Nintendo Switch, ale některé jejich kousky najdete i jinde. Třeba Nioh se podívalo i na PC. Jejich příjem se prý rok od roku zvyšuje o 24 % a očekává se, že i v budoucnu bude narůstat podobným tempem.

Mimo informace o příjmech přišla řeč i na úspěch žánru battle royale. Uznali, že je současným světovým trendem a prý se i v rámci tohoto žánru budou objevovat nové trendy. V budoucnu očekávají ještě větší rozšíření. O tom, jestli něco sami v tomto ohledu chystají, ale nepadlo ani slovo.

Plány do budoucna má společnost hlavně v ohledu celosvětového vydávání nových značek. Díky tomu, že Nioh protlačovala nejen na asijském trhu, hra prodala více než 2 miliony kusů. Od druhého dílu, který byl oznámený letos na E3, se očekávají ještě lepší výsledky. Další novinky prý mají přijít v blízké budoucnosti.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama