The Sojourn nabídne logické hádanky
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka The Sojourn nabídne logické hádanky

The Sojourn nabídne logické hádanky

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

27. 7. 2018 08:51
Reklama

Oznámení vydavatele Iceberg Interactive udělá radost především fanouškům logických her. Připravuje se totiž first-person adventura The Sojourn, jejíž podstatnou část budou tvořit hádanky. Hra se může pochlubit líbivým vizuálem, svým pojetím nejvíc připomíná The Witness, titul pověstný především svou náročností. Může se mu The Sojourn vyrovnat?

Na hře pracuje nezávislé studio Shifting Tides. Vývojáři slibují desítky náročných hádanek zasazených do čtyř kapitol, přičemž každá z nich by měla zaujmout svým unikátním stylem a atmosférou. Příběh zkoumá podstatu reality, rozpor světla a temnoty. Právě temnotu musí hráči zapudit, aby odhalili překážky světa The Sojourn.

Odhalení doplnili trailerem, v němž jsou prezentovány gameplay záběry. Hru pohání Unreal Engine 4, po vizuální stránce je na tom skutečně dobře, ať už mluvíme o barevné paletě, světlech či celkovém uměleckém ztvárnění. Otázkou zůstává, zda se vývojářům podaří dotáhnout vše do zdárného konce. Pro britské studio Shifting Tides, založené čtyřmi zapálenými vývojáři, je The Sojourn podle všeho první velký projekt. Nechme se překvapit. Hra by měla vyjít v příštím roce na PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama