Lore světa Destiny objasní série knih
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Lore světa Destiny objasní série knih

Lore světa Destiny objasní série knih

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

28. 7. 2018 10:49 3
Reklama

Získávání informací o univerzu série Destiny nebylo především v prvním díle nejjednodušší. Ne každý z hráčů byl ochotný ve volných chvílích pročítat texty grimoire kartiček a sestavovat si ucelený obraz o herním světě. I když se v druhém díle situace zlepšila, a informace lze lépe čerpat přímo ve hře, rozhodli se Bungie a Blizzard sjednotit lore hry na jedno místo.

Tím se stane série knih, která bude postupně vycházet pod názvem Destiny Grimoire Anthology. Její první svazek vyjde už letos na podzim a bude mít podtitul Dark Mirror. Pokud jste fanoušky světa Destiny, mohla by pro vás mít série knih nejen informační, ale díky vzhlednému obalu a ilustracím uvnitř i sběratelskou hodnotu.

První svazek si můžete už teď předobjednat v oficiálním obchodě. Bude mít 128 stran a jeho cena je 25 dolarů. Texty jsou samozřejmě napsané v angličtině a i přesto, že se počítá s překladem do dalších jazyků, češtinu v tomto případě neočekáváme. Jako bonus dostanete ke knize kód na emblém s názvem Codex Doctrinae, použitelný ve hře Destiny 2. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama