Vytvořte si ženskou postavu v NBA Live 19
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vytvořte si ženskou postavu v NBA Live 19

Vytvořte si ženskou postavu v NBA Live 19

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

29. 7. 2018 08:35
Reklama

EA se v poslední době u svých sportovních titulů hodně zaměřuje na příběh, na který sice nejsme u dlouholetých sérií zvyklí, ale popularita módů obsažených ve hrách FIFA, Madden a NBA jednoznačně velí v tomto trendu pokračovat. Jinak tomu nebude ani u chystaného NBA Live 19, kde si nově budeme moci vytvořit ženskou postavu.

Kariéra je stejně jako v minulém roce pojmenovaná The One a oproti loňskému ročníku si budeme moci zvolit pohlaví našeho hrdiny. Pokud se rozhodneme hrát za ženu, budeme mít možnost pomocí mobilní aplikace naskenovat svůj obličej, který se promítne do hry. Ten bude poté ještě možné upravit, stejně jako to fungovalo minule u mužů. Ve hře bude 30 různých tvarů hlavy a stovky možných účesů a jejich barevných variací.

Kromě volby vzhledu samozřejmě dojde i na atributy ovlivňující herní vlastnosti postavy. Po výběru postu, který bude náš hrdina zastávat, si z předpřipravených stupnic zvolíme i jeho váhu a výšku, které budeme volit podle toho, zda budeme rozehrávač, křídlo, či pivot.

NBA Live 19 vyjde 7. září, tedy o pouhé 4 dny dříve, než jeho silnější konkurence ze stáje 2K, demoverze bude k vyzkoušení už 24. srpna. Hra bude dostupná pouze na PlayStation 4 a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama