GT Sport dostane mikrotransakce
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka GT Sport dostane mikrotransakce

GT Sport dostane mikrotransakce

Aleš Tihlařík

Aleš Tihlařík

30. 7. 2018 12:55 13
Reklama

Na konci minulého týdne jsme se radostí tetelili nad tím, že Forza se v budoucnu zbaví všech mikrotransakcí. Gran Turismo se však se svou kompetitivně zaměřenou odbočkou vydává úplně odlišným směrem – platby reálnou měnou naopak zavádí.

A není to ani tak dávno, co jsme vývojáře z Polyphony Digital naopak chválili za ukázkovou péči, kterou hře dodávají. Dnešní patch přinesl osm nových vozů, v čele s minuloročním F1 monopostem Lewise Hamiltona. Kromě plechových, resp. karbonových miláčků, se v GT Sport nově projedete i na fiktivní trati Circuit de Sainte-Croix, inspirované jižní Francií. Celkem tři layouty si můžete projet i pozpátku, dostáváte tak hned šest možných konfigurací okruhu.

Hráče určitě potěší i nové možnosti personalizace helmy i kombinézy, na které můžete navěšet reklamy a různé samolepky. Co pak pravděpodobně nepotěší nikoho, jsou již zmíněné mikrotransakce. Jakékoliv auto s hodnotou nižší než dva miliony herních kreditů, půjde od 2. srpna zakoupit přímo přes PS Store, a to za ceny od jednoho do tří dolarů, přičemž v našich končinách se bude pravděpodobně jednat o stejné částky v eurech.

GT Sport dostane mikrotransakce
i Zdroj: Hrej.cz


Nový postoj Polyphony Digital je tak pro nás vyloženě záhadou – je tomu totiž asi rok, co CEO společnosti, Kazunori Jamauči, v rozhovoru řekl, že do GT Sport se žádné mikrotransakce nechystají. Hláška „Buy from PlayStation Store“ lze údajně vypnout v menu, přesto se tento krok nesetkává u hráčské veřejnosti s nadšením.

Jak se na situaci díváte vy, naši čtenáři? Vadí vám mikrotransakce v Gran Turismu, nebo jste si už na podobné „srandy“ zvykli? Nebojte se o názor podělit do komentářů.

Gran Turismo Sport zakoupíte na Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama