Digimon Survive vyjde i na západě
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Digimon Survive vyjde i na západě

Digimon Survive vyjde i na západě

Martin Nahodil

Martin Nahodil

31. 7. 2018 10:42 1
Reklama

Stále častěji se stává, že japonské hry už nevycházejí jen v zemi vycházejícího slunce, ale vývojáři je chtějí poskytnout hráčům po celém světě. Přesně tohle je případ nového RPG Digimon Survive. Tento titul je zasazený do anime světa digitálních monster a spolu s ním bude celá série oslavovat 20 let své existence.

Příběh hry bude originální a setkáme se v něm se zcela novými postavami. O jejich design se postaral Uiti Ukomo. Hudbu pak má na starosti skladatel Tomoki Mijoši, který se podepsal třeba pod SoulCaliburem V nebo I am Setsuna. Hráči se chopí vůdce skupiny 4 teenagerů jménem Takuma Momozuka, který se při vstupu do digitálního světa setká s Agumonem, což byl velmi důležitý Digimon už v původním příběhu. Další členové party si najdou také svého společníka a na svém dobrodružství musí spolupracovat. Detaily o příběhu zatím neznáme, ale trailer napovídá tomu, že to nebude úplně ten příběh pro děti, jaký známe z anime.

Hratelnost se v Digimon Survive dělí na dvě části. První znáte z visual novel, kdy zkrátka jen odklikáváte konverzace a sem tam zvolíte jednu z odpovědí. V soubojích se ale přesuneme do módu tahové strategie, kdy přátelské Digimony přesouváte po bojišti za cílem zbavit se těch nepřátelských. To je docela rozdíl oproti posledním digimoním titulům jako byl Cyber Sleuth. Tam souboje fungovaly velmi podobně jako v Pokémonech.

Na více podrobností si ještě nějakou chvíli budeme muset počkat. Digimon Survive by měl vyjít během příštího roku na PC, PlayStation 4, Xbox One a Nintendo Switch.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama