Jak se Star Fox dostal do Starlinku?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Jak se Star Fox dostal do Starlinku?

Jak se Star Fox dostal do Starlinku?

Martin Nahodil

Martin Nahodil

31. 7. 2018 08:28
Reklama

Ještě před letošní E3 jsme měli za to, že nám Nintendo představí zbrusu nového Star Foxe. Oznámení nového vesmírného dobrodružství se sice nekonalo, ale vesmírný lišák na veletrhu přeci jen nechyběl. Střihne si kameo ve Starlinku od Ubisoftu ve verzi pro Nintendo Switch. V rozhovoru pro japonský časopis Famitsu producent Matthew Rose řekl, že za jeho přítomnost ve hře mohou fanoušci poděkovat Reggiemu Fils-Aime, který je v pozici CEO amerického Nintenda.

Starlink: Battle for Atlas prý Nintendo zaujal hlavně díky své hravosti a propojení hry s reálnými modely. V minulém roce se Reggie zúčastnil menšího eventu za zavřenými dveřmi, kde po předvedení hry vývojářům doporučil, že by se měli setkat s Šigeru Mijamotem a celým týmem, který se pohybuje kolem značky Star Fox. A tak začala další kolaborace Nintenda s Ubisoftem.

Vesmírná novinka od Ubisoftu nevypadá vůbec špatně, jen si nejsme jisti, jestli to úplně dopadne podle jejich představ. Už v minulosti tady bylo několik pokusů, kdy vývojáři chtěli spojit hru s fyzickými hračkami. Většina z nich ale pohořela. Třeba se to právě se Starlinkem podaří nakopnout. Pokud byste se o něm chtěli dozvědět více, můžete si pročíst dojmy od Davida z post-E3 eventu.

Starlink: Battle for Atlas vychází 16. října na PlayStation 4, Xbox One a Nintendo Switch. Předobjednat si ho můžete na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama