Splinter Cell ve zpětné kompatibilitě XO
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Splinter Cell ve zpětné kompatibilitě XO

Splinter Cell ve zpětné kompatibilitě XO

Martin Nahodil

Martin Nahodil

1. 8. 2018 08:50 2
Reklama

Nových tajných misí Sama Fishera jsme se sice na letošní E3 nedočkali, ale hráči na Xboxu One nyní dostali alespoň menší útěchu. Do programu zpětné kompatibility se dostali hned dvě hry s tímto oblíbeným tajným agentem.

První z nich je Splinter Cell Double Agent z roku 2006. Není to sice ten nejlépe hodnocený díl, ale milovníci stealthových her jím jistě nepohrdnou. K němu se přidá zatím poslední díl z roku 2013 s podtitulem Blacklist. Spolu s tím si na Xboxu One tedy nyní můžete zahrát hned 3 díly této série. Už nějakou dobu totiž ve zpětné kompatibilitě můžete najít Splinter Cell Conviction. Pokud ztrácíte přehled o tom, co všechno si můžete v rámci zpětné kompatibility na Xboxu One zahrát, můžete si prohlédnout kompletní seznam podporovaných her.

Alespoň touto formou si můžete připomenout jednoho z nejslavnějších videoherních agentů. Už by to ale chtělo nějakou další misi. Je to přeci jen 5 let od vydání posledního dílu, a i když jsme očekávali, že se Ubisoft letos vytasí s pokračováním, všechny spekulace byly nakonec mylné. V rozhovorech často slýcháme, že Splinter Cell rozhodně není zatracen, ale ještě nepřišel ten správný čas.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama