Trailer představuje novinky v F1 2018
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Trailer představuje novinky v F1 2018

Trailer představuje novinky v F1 2018

David Plecháček

David Plecháček

1. 8. 2018 12:48
Reklama

Jedná z mála každoročních závodních sérií vyjma typických blockbusterů, která si drží svou úroveň, je F1 od Codies. Možná, že královna motorsportu zažívá mírný úpadek, ovlivněný jak technickými restrikcemi, tak v naší kotlině i odchodem z volně dostupných televizních stanic, ale závodní adaptace roste čím dál více do krásy. Letošek nebude výjimkou.

Nový, dvě a půl minuty dlouhotrvající trailer ukazuje několik zcela rozdílných aspektů hry. Především ukazuje, že nás letos čekají snad nejošklivější formule vůbec. Tedy ne po technické stránce, ale spíše po stránce designu samotných formulí, které od nové sezóny závodí s ochranou hlavy. Pokud jde o vizuální preciznost, jako každý rok, i letos jsme zase o další krůček dál. To je ale jen špička ledovce.

Novinky nás totiž čekají i po herní stránce. Návrat médií, rozhovory, v nichž jste pod časovým presem, ještě detailnější kariéra s možností voleb, které ovlivní vaši výslednou cestu, volba rivalů, osobnostní charakteristiky, které ovlivní to, jak vás vnímá veřejnost, opět zdokonalený vývojový technický strom v boxech, a to je jen začátek.

Trailer vám veškeré detaily shrne spolu s výčtem osmi nových legendárních formulí minulosti. Ty rozšíří seznam monopostů, které se objevily už v loňském ročníku. K tomu všemu samozřejmě patří i aktualizovaný kalendář spolu s novými tratěmi, nebo opět lepší fyzika. F1 2018 budou zdá se stát za to. Novinka vychází 24. srpna a předobjednat si ji můžete na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama