Za měsíc definitivní edice Shadow of War
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Za měsíc definitivní edice Shadow of War

Za měsíc definitivní edice Shadow of War

David Plecháček

David Plecháček

2. 8. 2018 13:11 5
Reklama

Stejně je to zvláštní, že Middle-earth: Shadow of Mordor tehdy dokázalo hráče zaujmout a bavit je po většinu délky hry, ale pokračování a završení příběhu Taliona k sobě příliš hráčů nepřitáhlo. Hledání chyby je na celý den, možných příčin je hned několik, včetně ještě viditelnějšího pokřivování tolkienovských skutečností. I tak ale Warner Bros. Neskládají zbraně.

Už samotné Shadow of War nebylo vyloženě špatné, jen je potřeba přijmout fakt, že je to více téhož s ještě přítaženějším příběhem. Své kvality ale má, navíc byl základ obohacený o příběhová DLC, která se zaměřovala na jednoho z hraničářů z Minas Ithil, na Baranira, a na chráněnkyni Galadriel, na Eltariel. V tomto kompletním balíčku hra znovu vyjde, u nás v Evropě už na konci měsíce, 31. srpna.

Definitivní edice v sobě bude obsahovat veškerý obsah, který ke hře vyšel. Jediné, co v něm nenajdete, jsou mikrotransakce, které Warneři z titulu před časem odstranili. Možná právě jako reakci na neblahé prodeje a jako jakési gesto dobré vůle, které by přesvědčilo i zaryté odpůrce. Není to jediná změna, hra byla v mnoha ohledech vylepšena, a to včetně Nemesis systému, který je asi největším tahákem hry.

Kromě toho se můžete těšit na nové kosmetické věci, navýšený level cap, větší odměny, skilly, upgrady a mnoho dalšího. To nejlepší na tom je, že si hru nemusíte kupovat, abyste věděli, zda vás bude bavit. K dispozici je totiž demo, a to nejen na konzolích, ale také na PC. I tak se ale připravte, že budete stahovat pořádný balík dat. Na PC je to nejvíce, 50 GB. Na konzolích je to třetina (XO), nebo polovina (PS4).

Hru si můžete pořídit na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama