Známe datum vydání závodů GRIP
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Známe datum vydání závodů GRIP

Známe datum vydání závodů GRIP

Martin Nahodil

Martin Nahodil

2. 8. 2018 13:30 4
Reklama

Tuhle závodní hru už si nějaký pátek můžete zahrát v rámci předběžného přístupu na Steamu. S novým trailerem jsme se konečně dozvěděli, kdy přijde vydání plné verze. Duchovního nástupce Rollcage si budete moci zahrát 6. listopadu. Přímo ve videu je ukázána jen verze pro PlayStation 4, ale nevidíme důvod, proč by měl GRIP na ostatních platformách vycházet opožděně. Mimo to hra vychází také na PC, Xbox One a Nintendo Switch.

Vývojáři si zakládají na tom, aby závody byly opravdu zběsilé a nenechali vás ani na chvíli bez adrenalinu. Chtějí přenést do současnosti závodní hry, kde úplně o závodění nešlo. Hlavní je se zbavit ostatních jezdců. K tomu bude k dispozici rozmanitý arzenál zbraní. Na 22 tratích najdete celkem 9 různých power-upů a prohánět se po nich můžete v 15 různých vozidlech. Ještě můžete zkusit online multiplayer až pro 10 lidí a nechybí ani split-screen pro 4 hráče.

Programátor Rob Baker se na PlayStation blogu rozpovídal o mechanice "catch-up assist", která má zajistit, abyste se z posledních míst dostávali snadněji na lepší příčky. Funguje to tak, že čím jste na tom hůř, tím má váš stroj větší sílu. Pokud si ale chcete zajezdit jako za starých časů Rollcage, můžete tyto mechaniky povypínat.

Také nezapomněl zmínit, že vozidla jsou schopná jezdit prakticky po čemkoliv. Ať už se dostanete do jakékoliv situace, vždy se najde nějaká cesta ven. V plné rychlosti to bude pořádný chaos, protože v GRIPu můžete dosáhnout až 1000 km/h. To jim umožnila použitá technologie v podobě Unreal Enginu 4. Teď ještě aby to na všech platformách běželo plynule a budeme spokojeni.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama