Bee Simulator nahlédne do života včel
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Bee Simulator nahlédne do života včel

Bee Simulator nahlédne do života včel

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

3. 8. 2018 15:27 1
Reklama

Žánr simulátorů nabízí celou řadu netradičních činností. Třeba řízení dopravních prostředků, od autobusů po bojové letouny. Jinde si hráči mohou vybudovat vlastní město, případně se vcítit do kůže zlomyslného diktátora. Existují také nepochopitelné záležitosti, například I am Bread nebo Goat Simulator. Právě výčet ovladatelných živočichů brzy rozšíří Bee Simulator.

Ano, je to tak. Na simulátoru včely se skutečně pracuje. Nabízí se otázka, zda půjde o bláznivý výstřelek, nebo seriózní záležitost. Łukasz Rosiński, kreativní ředitel Varsav Games Studios, mluví o hře kupodivu zcela vážně. „Jednoho večera, když jsem četl dceři knížku o včelách, jsem si uvědomil, že život včelí rodiny je přímo stvořený pro rodinnou hru. Pro mě, jako pro rodiče, je důležité, abychom trávili společný čas u aktivit, které jsou pro všechny atraktivní a zajímavé. Bee Simulator jsme navrhli přesně v tomto stylu,” říká Rosiński a dodává, že prostřednictvím simulátoru se hráči dozvědí zajímavé poznatky o životě včel a budou moct nahlédnout velký otevřený svět z perspektivy malého hmyzu. Počítá se i se split-screenem. Ovládání by mělo být jednoduché a intuitivní, takže by ho měli zvládnout i ti nejmenší.

Nepůjde ale o bezcílné poletování po Central Parku (kterým se autoři skutečně inspirovali). Bude třeba plnit mise přímo od včelí královny. Třeba zachránit úl před útokem lidí. Když to dobře dopadne, snad zbude čas na nějaké ty včelí závody. Hlavně pozor na větší hmyz. Ve split-screenu pak budou k dispozici kooperativní ale také kompetitivní činnosti.

Bee Simulator navíc vůbec nevypadá špatně. Ve hře by podle autorů nemělo být žádné násilí, takže pravděpodobně skutečně půjde o titul vhodný i pro ty nejmenší. Hra by měla vyjít ještě letos na PC, Xbox One a PlayStation 4, později také na Nintendo Switch.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama