LiS 2 čeří vzduch zvláštním videem
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka LiS 2 čeří vzduch zvláštním videem

LiS 2 čeří vzduch zvláštním videem

Kateřina Stuchlíková

Kateřina Stuchlíková

3. 8. 2018 10:47 2
Reklama

Na první z pěti připravovaných epizod druhé série oblíbené tajuplné adventury Life is Strange si sice musíme počkat až do 27. září, mistři ve vyprávění a v brnkání na city z DONTNOD ale fanoušky průběžně nažhavují. Aktuálně tak činí ani ne minutu dlouhým teaserem, který nám sice nabízí více otázek, než odpovědí, zároveň ale slibuje, že se o hře samotné mnohem více dozvíme již 20. srpna. Tedy na prahu letošního Gamescomu (21. - 25. srpna).

Video sledujeme z pohledu kamery umístěné za předním sklem služebního automobilu policisty jménem K. Matthews. Hlídka projíždí poklidnou čtvrtí rodinných domků (nápadně podobnou té z The Awesome Adventures of Captain Spirit), když v tom policista zahlédne něco, co jej donutí přivolat posily, kvapně vyskočit z auta a zasáhnout. Pak už jen vidíme, jak jej i s autem odmrští ohromná energetická vlna.

Oficiálně zatím nebylo oznámeno, kdo bude hlavním hrdinou druhého dílu, ani zda a jakou nadpřirozenou schopností bude disponovat. Ti, kdo dohráli zdarma stažitelnou vedlejší epizodku The Awesome Adventures of Captain Spirit, již ale nejspíš tuší, odkud vítr vane. DONTOD ale zatím zjevně chtějí nechat roušku tajemství zahalenou a rádi nechají hráče přemýšlet, spekulovat a vášnivě diskutovat, než aby jim vše předkládali na stříbrném podnose. Fanoušci už si tak mimo jiné povšimli, že se scéna odehrává nějakou dobu před událostmi v Captain Spirit a že kód 10-10, který policista nahlásí do vysílačky, znamená, že je svědkem probíhajícího sporu či bitky.

Konkrétnější informace se ale snad dozvíme 20. srpna. Anebo si prostě počkáme do 27. září na první epizodu. Druhá série Life is Strange vyjde na Xbox One, PS4 a PC za cenu 40 eur.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama