FIFA 19 dostane Survival režim
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka FIFA 19 dostane Survival režim

FIFA 19 dostane Survival režim

Pavel Makal

Pavel Makal

6. 8. 2018 10:35 3
Reklama

Koncem loňského roku jsme s ohledem na vrcholící popularitu žánru battle royale prorokovali, že se v nadcházejícím období i velcí vydavatelé chytí za nos a na tuto lukrativní vlnu naskočí. Objevovaly se posměšné poznámky o tom, kdy asi EA oznámí battle royale pro nový ročník FIFA. Úplně se sice naše obavy nevyplnily, přesto ale do slavné fotbalové značky míří mód, který byste asi nečekali.

Nese název Survival, ale nemusíte se bát. Při hraní nebude nutné starat se o hlad a žízeň svěřenců a vaše jedenáctka nenafasuje samopaly a brokovnice. Během lokálního hraní si ale budete moci nastavit speciální pravidla jménem House Rules, které dají vašemu zápolení s kamarády trochu ztřeštěnější švih.

V módu Survival vám tak po každém vstřeleném gólu ubyde jeden náhodný hráč a jede se dál. Tento režim má dokonce některé vlastní repliky komentátorů. A nebojte se, brankáři jsou naštěstí před vyloučením v bezpečí.

Kromě Survivalu si v režimu House Rules můžete nastavit různá další vlastní pravidla. Góly mimo vápno se mohou počítat za dva, mohou platit jen branky z hlaviček a volejů, lze určit gólový limit, jehož je nutno dosáhnout pro vítězství a nebo úplně vypnout rozhodčí a hrát zcela bez pravidel. Pro setkání s kamarády s basou piv ideální. FIFA 19 vychází 28. září, objednat si ji můžete v e-shopu Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama