NHL na PC? Když bude poptávka, tak možná
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka NHL na PC? Když bude poptávka, tak možná

NHL na PC? Když bude poptávka, tak možná

David Plecháček

David Plecháček

6. 8. 2018 10:55 13
Reklama

Madden NFL může, a NHL ne? Proč Čecha nepochopitelný fakt, pro jakéhokoliv manažera logická volba. Důvodů, proč americký fotbal na PC od letoška je a proč zámořský hokej ne, je hned několik. Ten nejdůležitější je takový, že Madden v zámoří více táhne a hokej je až sport číslo čtyři. Kreativní režisér NHL 19 ale věří, že se hokej na počítače vrátit může.

Podobná prohlášení se cyklicky objevují každý rok, ale Madden jim dodává na váze. Možná právě proto bychom měli brát slova Williama Ho vážně. Neříká nic objevného, více méně opakuje to, co říkali už jeho předchůdci – pokud bude na PC dostatek lačných hráčů, NHL se tam může objevit. „Sami jsme velcí PC hráči, tak uvidíme, platí? Pokud se najde dostatečná poptávka, rozhodně bychom na ní reagovali,“ řekl.

Samozřejmě je též otázka, jakým způsobem hodlá EA tuto chuť měřit. Několikrát se spekulovalo o návratu NHL po přechodu na nový engine, ale Frostbite zatím není ani v konzolových verzích, a tudíž ani nemůže být důvodem, proč NHL stále na počítačích chybí. Na druhou stranu, jestli se někdy objeví, je pravděpodobné, že s plnou parádou.

Reakcí na slova Williama Ho je fanouškovská petice, kterou můžete podepsat i vy. Zatím jí tedy nepodepsalo příliš hráčů, ale kdo ví, třeba i podobné kroky EA přesvědčí. A nebo si prostě kupte NHL na konzolích. Nový díl vyjde v září a i když přinese nějaké novinky, hráči by chtěli samozřejmě víc. Na finální verdikt si ale musíte počkat do recenze. NHL 19 si poté můžete pořídit na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama