Uncharted 4 v první osobě? Proč ne
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Uncharted 4 v první osobě? Proč ne

Uncharted 4 v první osobě? Proč ne

Marek Selinger

Marek Selinger

7. 8. 2018 16:40 7
Reklama

Nad zručností móderů občas musíme žasnout a smeknout klobouk zároveň. Jedním z dalších takových případů je i šikula s přezdívkou thekempy, který tajemným způsobem dokázal zobrazit jednu danou scénu z posledního dobrodružství lovce pokladů Nathana Draka v první osobě.

Díky tomuto počinu máme šanci vidět Uncharted tak jako nikdy předtím. Věříme, že i spousta hráčů, co neměla zkušenost s posledním dílem A Thief’s End, slyšela o scéně, kdy Nathan s Elenou večeří a hrají PS1 klasiku v podobě Crashe Bandicoota. Právě tu thekempy dokázal upravit tak, jak ji můžete vidět v přiloženém videu. Pro porovnání se podívejte na danou sekvenci i tak, jak nám ji před více než dvěma roky připravili vývojáři ze studia Naughty Dog.

Co na zručné ruce daného módera říkáte vy? Při hodnocení jeho výtvoru musíme zmínit i fakt, že na PlayStationu 4 se móduje úplně minimálně, ne-li vůbec. Když už se dotyčnému něco takového povedlo dokonce v PS4 exkluzivitě, nutno uznat, že dobrat se k tomuto výsledku muselo chtít setsakra hodně práce. A taky štěstí. Dejte nám vědět, co si o celé této situaci myslíte, my si vaše příspěvky rádi přečteme s miskou těstovin v ruce!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama