Sledujte 10 minut z Guacamelee! 2
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sledujte 10 minut z Guacamelee! 2

Sledujte 10 minut z Guacamelee! 2

Aleš Tihlařík

Aleš Tihlařík

8. 8. 2018 13:15
Reklama

Psal se duben roku 2013, když se na PlayStation 3 a Vita poprvé objevila oblíbená metroidvania Guacamelee, která s postupem času vycházela v různých edicích na všech myslitelných i nemyslitelných platformách. Pro všechny, kterým hra okořeněná „elektro-mexickým“ soundtrackem chyběla, však máme dobrou zprávu – druhý díl je totiž za dveřmi.

A to je skvělou příležitostí k odhalení nejnovějšího gameplaye, který na velkorysé ploše deseti minut ukazuje jak temnější stránku hry, tak pestrobarevná prostředí známá z prvního dílu. V pokračování se opět ujmeme luchadora Juana Aguacateho, který se musí vzdát zaslouženého důchodu, jelikož jen on může zastavit hrozbu, která by mohla zničit celý Mexiverse.

Na až čtyři hráče v lokální kooperaci budou čekat hrátky s časem a prostorem, nový systém upgradů, rozšafný svět i soundtrack a také výprava do samotného pekla. Vývojáři z DrinkBox Studios navíc upozorňují, že ve hře se „rozhodně nevyskytuje žádná tajná společnost kuřat, která by vás naučila dávno zapomenuté starobylé kuřecí schopnosti.“ Škoda…

Guacamelee! 2 vychází na počítačích a PlayStation 4, a to konkrétně 21. srpna.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama