God of War dostane New Game+ mód
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka God of War dostane New Game+ mód

God of War dostane New Game+ mód

Aleš Tihlařík

Aleš Tihlařík

9. 8. 2018 09:00
Reklama

Doposud poslední díl série God of War spatřil světlo světa 20. dubna, to ale vývojáře neodrazuje od toho, aby do výborně hodnocené hry přidávali nový obsah.

Tentokrát se bude jednat o New Game+ mód. Pokud jste původní hru dokončili na jakoukoliv obtížnost, po stažení free updatu, který bude uvolněn 20. srpna, se vám právě tento mód zpřístupní. Tvůrci se nechali inspirovat zpětnou vazbou od fanoušků, do hry tedy přibude možnost přeskakování filmečků, která v ní dříve chyběla.

Mód sám o sobě nepřináší oproti obdobným módům z jiných her nic zvláštního – z prvního průchodu vám tedy zůstanou veškeré nasbírané věci a ability, vaši oponenti budou na vyšším levelu, k dispozici budou nové raritní sety vybavení a také nové možnosti upgradování gearu za pomocí „Skap Slagu“.

Nám teď nezbývá nic jiného než počkat na prvního odvážlivce, který New Game+ dokončí na nejtěžší obtížnosti Give Me God jen na taneční podložce nebo bubnech z Guitar Hero. A pokud jím budete právě vy, tak vězte, že máte náš nehynoucí respekt.

God of War pro PlayStation 4 můžete zakoupit na Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama