AC: Odyssey bez multiplayeru
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka AC: Odyssey bez multiplayeru

AC: Odyssey bez multiplayeru

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

10. 8. 2018 10:12 10
Reklama

Assassin’s Creed Odyssey s blížícím datem vydání vyvolává mnoho otázek. Server Game Informer vybral ty nejpalčivější, zodpověděl je nikdo jiný než ředitel vývoje Scott Phillips. Co nového jsme se dozvěděli? Třeba že spekulace ohledně battle royale módu byly scestné. Odyssey totiž nebude mít žádný multiplayer.

Phillips dále mluvil důležitosti lodě. Kocábka bude pro hráče jakýmsi domovem, útočištěm, kde může složit hlavu, načerpat sílu a pozdravit se s posádkou. Tu budou tvořit poručíci, ale také kamarádi Sokratés, Hérodontos a Barnabáš. Tím to ale nekončí. Ve světě mohou hráči potkat přibližně šest postav, s nimiž bude možné navázat romantický vztah. A pokud překousnou jisté trapné situace, mohou si klidně všechny své milenky/milence naráz pozvat na loď. Loď si mohou hráči také vylepšit, vlastnit budou vždy jen jednu.

Jednotlivé mise budou odstupňované levely, tak jako v předchozím dílu. Odyssey však svého předchůdce překonává rozlohou mapy, přičemž celé dobrodružství by mělo být také o mnoho delší. Ochočování zvířat zůstává, pískání na koně také. Ve hře nebude možné upravovat vousy ani vlasy, což je možná trochu škoda, protože Phillips slibuje přítomnost foto módu. Zajímavá je pak reakce na otázku ohledně Discovery módu, který Phillips přímo nevyloučil. Téměř s jistotou však pohřbil naděje na verzi pro Switch.

Na závěr zdůraznil, že Assassin’s Creed Odyssey je plnohodnotné RPG, které umožní hráčům navazovat vztahy a ovlivňovat svět. Právě vztahy budou pravděpodobně velkou novinkou a jedním z taháků celé hry. K dispozici je nově také nové gameplay video, v němž lze mimo jiné zahlédnout některé schopnosti a rozhodování během questu.

Hra vychází 5. října na PlayStation 4, Xbox One a PC. Předobjednat si jí můžete na Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama