Port pro NS a DLC po vydání Doom Eternal
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Port pro NS a DLC po vydání Doom Eternal

Port pro NS a DLC po vydání Doom Eternal

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

11. 8. 2018 11:06 3
Reklama

Jak je ze včerejší gameplay ukázky jasné, chystaný Doom Eternal v mnohém naváže na úspěšný reboot značky z roku 2016, a jelikož letošní QuakeCon je stále v plném proudu, dostáváme o chystané novince neustále další podstatné informace. Jednou z nejzásadnějších je asi fakt, že se po vzoru předchozího dílu dočkáme i portu hry pro Nintendo Switch.

I přesto, že verze pro Switch přinesla řadu omezení, z nichž nejvýraznější byla snížená snímkovací frekvence, jednalo se pro přenosnou platformu o solidní úspěch. Bethesda proto bude s podporou Nintenda dále pokračovat s tím, že Doom Eternal se oproti minulému dílu objeví na Switchi souběžně s ostatními platformami.

Další věc, která se od minule změní, je zaměření vývojářů více na singleplayerový obsah. To se projeví předně absencí SnapMapu, tedy nástroje pro vytváření vlastních map. Podle Martyho Strattona z id Software o něj nebyl velký zájem a hráči by více stáli o další obsah vytvořený samotnými autory. Tyto prosby vývojáři vyslyší a Doom Eternal se tentokrát po vydání dočká DLC rozšiřující kampaň hry.

Když už jsme u kampaně, další novinkou pro Doom Eternal bude napadání ostatních hráčů podobně jako v sérii Dark Souls. Napadající hráči se převtělí do některého z démonů ze hry a pokusí se znepříjemnit život své oběti. Jelikož pekelní tvorové nejsou tak silní jako naše hlavní postava, budou se moci hráči dokonce spojit do party a útočit společně. Pokud máte obavy, že vás tato funkce bude pří průchodu hrou spíše obtěžovat, budete mít možnost jí úplně vypnout.

Doom Eternal by měl vyjít v průběhu příštího roku a předobjednávky jsou už dostupné na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama