Režim Výkop dozná změn ve FIFA 19
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Režim Výkop dozná změn ve FIFA 19

Režim Výkop dozná změn ve FIFA 19

Marek Selinger

Marek Selinger

14. 8. 2018 15:02 2
Reklama

Většina hráčů série FIFA to moc dobře zná. To si takhle pozvete domů pár kamarádů, nakoupíte brambůrky a jisté nápoje, a začnete hrát o pomyslný titul fotbalového krále. Až do letošního dílu to však byla zábava velmi prostá, hra v režimu Výkop nabízela pouze obyčejné zápasy a nic jiného. To se však v již brzy vydaném díle 19 změní.

EA se totiž rozhodlo na tomto módu zapracovat a přinést celu řadu změn a vylepšení. Tím nejvýraznějším bude jistojistě přítomnost Ligy Mistrů, kdy si hráči budou moci nově nastavit, že právě hrané utkání je součástí této nejprestižnější pohárové soutěže. Pokud vaše rudé srdce touží vidět pražskou Spartu ve finále LM, není problém si to přednastavit. A soupeřem by mohla být dokonce plzeňská Viktoria, u které očekáváme, že se díky automatickému postupu do Ligy Mistrů ve hře také objeví. Krom finále Ligy Mistrů a Evropské ligy si tímto způsobem budeme moci užít i vyvrcholení nejstarší fotbalové soutěže světa, a to anglického FA Cupu.

Po pár zápasech se může stát, že vás „klasický“ fotbal přestane bavit a vy si ho budete chtít něčím ozvláštnit. I to nyní půjde, přičemž možnosti editace budou relativně široké. Nově si hraní FIFA 19 budete moci okořenit například tím, že rozhodčí nebude vůbec pískat fauly, góly z dálky se budou počítat za dva, či pravidlem, kdy uznány budou branky dosažené pouze hlavičkou nebo střelou z voleje. Další možným způsobem ovlivnění zápasu je režim survival, o kterém jsme vás již informovali v samostatné novince.

Dále si hráči budou moci nastavit jakousi minisérii hranou na 2-3 vítězné zápasy, kdy dokonce budou moci využít pohárového pravidla o počtu branek vstřelených na hřišti soupeře. Krom tohoto všeho bude FIFA 19 sledovat veškeré možné statistiky, což jistě přidá na zápalu pro hru. Kdo by nechtěl svého odvěkého rivala pravidelně porážet a vědět, jaké skóre mají vzájemné zápasy? EA si opravdu připravilo hromadu sledovatelných statistik, mezi které mimo jiného patří i takové drobnosti jako poměr držení míče, místa, odkud góly padají či kdo ve vzájemných zápasech vstřelil nejrychlejší gól.

Jak vidno, vývojáři krom samotné hratelnosti zapracovali i každoroční „omáčce“ okolo. Nám se výše uvedené změny zamlouvají, konečně i gaučové hraní s kamarády dostane ten pravý náboj. A co vy, těšíte se na nový díl FIFA, nebo dáváte přednost konkurenční sérii PES? Dejte nám vědět diskuzi!

FIFA 19 vychází 28. září, vy si ji můžete předobjednat na Xzone.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama