Tropico 6 představuje Gamescom trailer
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Tropico 6 představuje Gamescom trailer

Tropico 6 představuje Gamescom trailer

Martin Nahodil

Martin Nahodil

16. 8. 2018 12:21 2
Reklama

Už jsou to čtyři roky od doby, co jsme si naposledy mohli zahrát na diktátora jak se patří. Série Tropico je tu s námi už více než dekádu a příští rok si pro nás vývojáři z Kalypso Media přichystali už šestý díl. Jejich hru najdete na nadcházejícím Gamescomu a k té příležitosti nyní vypustili do světa zbrusu nový trailer.

Trailer se zaměřuje především na předvedení budovatelské části hry. Stavba jako taková vypadá ze záběrů velmi intuitivně a jednoduše. Kdyby se v tomto ohledu její kvalita přiblížila k úspěšnému Cities Skylines, vůbec bychom se nezlobili. Systém by měl být hodně flexibilní. Například silnice a mosty můžete dynamicky roztahovat a ohýbat. To by mělo hráči usnadnit správu jeho území. Nyní se nebudete starat jen o jeden ostrov, ale rovnou o celé souostroví.

Šesté Tropico také nabídne možnost individuálně si upravit jednotlivé budovy. V některých případech jsou úpravy opravdu razantní. Takže i když budete mít vedle sebe několik staveb stejného druhu, tímto způsobem je od sebe můžete odlišit. Hlavně se to týká paláce pro El Presidente. Musí přece svým lidem ukázat, kdo je tady pánem. Nenechte se zmýlit nádherným vizuálem, Tropico rozhodně není žádný ráj.

Je to vůbec poprvé, co Tropico využívá nejnovější verzi Unreal Enginu a je na něm vidět, že mu změna technologie prospěla. Na nové zážitky z tropického ráje s příměsí diktátu se můžete těšit v lednu na PC a v létě příštího roku na konzolích.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama