Třetí DLC pro Far Cry 5 má datum vydání
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Třetí DLC pro Far Cry 5 má datum vydání

Třetí DLC pro Far Cry 5 má datum vydání

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

18. 8. 2018 14:49
Reklama

Zatímco původní příběh Far Cry 5 odvyprávěl příběh z prostředí americké Montany, dodatečný obsah v podobě tří DLC se původnímu zasazení vymyká, jak je to jen možné. Po návštěvě Vietnamu a Marsu je na řadě poslední z nich, tedy po mozcích hladový přídavek Dead Living Zombies.

V posledním velkém rozšíření opět nebude nouze o šílené nápady. Tentokrát se znovu setkáme s režisérem Guy Marvelem, který pracuje na novém zombie filmu. V něm se staneme klíčovou postavou a na sedmi scénách společně natočíme to nejlepší „béčko“, jaké kdy fanoušci tohoto žánru viděli. Po dokončení každé části se otevře Score Attack mód, ve kterém bude možné získat nové zbraně a vybavení, přenositelné do původní hry.

Všechny úrovně byly vytvořeny pomocí Far Cry Arcade editoru, který je součástí původní hry. Rozšíření vyjde 28. srpna a ve stejný den dostanou všichni hráči i bezplatný update, který do editoru přidá další obsah. Dead Living Zombies je součástí season passu, který kromě předešlých dvou příběhů obsahuje i Far Cry 3 Classic Edition a seženete ho na Xzone.cz, stejně jako původní hru.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama