Dying Light Bad Blood jde do Early Accessu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Dying Light Bad Blood jde do Early Accessu

Dying Light Bad Blood jde do Early Accessu

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

20. 8. 2018 12:39 2
Reklama

Značce Dying Light se daří. První díl z roku 2015 se může pochlubit více než 5 miliony prodaných kusů a na letošní E3 jsme se dočkali oznámení regulérního pokračování. Abychom ale nemuseli čekat tak dlouho, přichystali si pro nás vývojáři ještě další titul z této série, který už v září vstoupí do Steam Early Accessu.

Čistě multiplayerový spin-off se jmenuje Dying Light: Bad Blood a jedná se o mix PvP a PvE okořeněný o princip battle royale her. Dvanáct hráčů, z nichž přežije pouze jeden, se utká na otevřeném ostrově plném umělou inteligencí řízených zombií. Cílem bude přežít v konkurenci ostatních protihráčů, sesbírat dostatečný počet vzorků krve ze zombií a odletět z ostrova jednomístným vrtulníkem.

Zatímco hra bude po dokončení free-to-play titulem, pro přístup do early accessu je potřeba zakoupit Founder's Pack za 20 dolarů. Jeho obsahem bude navíc několik skinů pro vaší postavu i zbraně a herní měna. Během pobytu v předběžném přístupu do hry přibudou nové mapy, zbraně i módy. Ještě předtím ale proběhnou dvě kola uzavřené bety. První hrstka vyvolených dostane příležitost už 25. srpna, na každého registrovaného zájemce se pak dostane 1. září. Hra vyjde na PC, PS4 a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama