The Quiet Man děsí novým trailerem
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka The Quiet Man děsí novým trailerem

The Quiet Man děsí novým trailerem

Aleš Tihlařík

Aleš Tihlařík

20. 8. 2018 08:31 2
Reklama

Pamatujete si na The Quiet Man? Všichni, kdo sledovali poměrně nezáživnou konferenci Square Enixu, určitě ano. Hra totiž byla její ozdobou, kdy nás hraný filmeček zcela nečekaně vrhl do kůže neslyšícího bijce.

Odhalovací video toho paradoxně neodhalilo mnoho, a v podobném trendu hra pokračuje i nadále. Ačkoliv tedy tvůrci kromě nového traileru s hororovým podtónem vydali i pár krátkých videí ukazujících boj, a dokonce několik desítek minut trvající gameplay, informací máme stále poskrovnu.

The Quiet Man by dle popisků pod videem měl přinést „pohlcující, příběhem hnanou filmovou hru, která do sebe zaplétá vysoko-produkční živou akci, realistické CG efekty a strhující akční gameplay.“ Nové záběry také ukazují členy nějakého kultu, o zápletku tedy pravděpodobně bude postaráno.

The Quiet Man by měl vyjít na počítačích a PlayStationu 4, datum vydání však zatím nebylo oznámeno. Těšíte se na novou IP od Square Enixu, nebo vás dosavadní materiály nechávají chladnými? Neváhejte a podělte se o názor v komentářích.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama