Life is Strange 2 v úvodním traileru
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Life is Strange 2 v úvodním traileru

Life is Strange 2 v úvodním traileru

Martin Nahodil

Martin Nahodil

21. 8. 2018 09:19 3
Reklama

Ani Dontnod nezahálí a vydává vůbec první ukázku z druhé série velmi oblíbené epizodické adventury Life is Strange. Tentokrát si prožijeme příběh bratrů Seana a Daniela Diaze. Budou se snažit dostat ze Seattlu do Mexika, ale cesta to nebude lehká. V traileru se ukazuje, že měli nějaký incident s policistou, který nedopadl úplně nejlépe. Jistě s tím mají něco společného nadpřirozené schopnost, jejichž přítomnost už byla potvrzena dříve.

Starší Sean, kterému je 16 let, se bude muset starat o sebe i o svého devítiletého bratra. “Při hraní za Seana budete dělat přesně ta těžká rozhodnutí, která byste od Life is Strange očekávali. Budete muset počítat s následky vašich činů.” Oficiální zpráva dále mluví o tom, že příběh se bude zaměřovat hlavně na vztah mezi bratry spolu s tím, že budete muset Daniela učit a být mu dobrým vzorem.

Vaše rozhodnutí se budou projevovat na Danielově vývoji. Prý podle toho, jak se před ním budete chovat, se pak bude měnit i on. Vývojáři o Life is Strange 2 mluví jako o nejambicióznějším a nejdražším projektu série. A spolu s tím rovnou oznámili datum vydání první z pěti epizod. Můžete se na ni těšit 27. září.

Nesmíme zapomínat ani na krátkou epizodu The Awesome Adventures of Captain Spirit, která vyšla během E3. Prý se v ní skrývá několik náznaků, které vás seznámí s příběhem druhé série. Tu najdete na PC, PlayStationu 4 i Xboxu One zcela zdarma.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama