Bude Lara součástí Game Passu? Spíše ne
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Bude Lara součástí Game Passu? Spíše ne

Bude Lara součástí Game Passu? Spíše ne

David Plecháček

David Plecháček

22. 8. 2018 11:05 9
Reklama

Nevíme, nakolik těmto informacím věřit, především ve chvíli, kdy Microsoft na Gamescomu své největší karty odhalil. Ale pravdou je, o Laře řeč byla, Rise of the Tomb Raider zamířilo do Xboxu Game Pass. Kolují ale zvěsti, že v den vydání tam připadne i Shadow of the Tomb Raider, tedy díl, který vyjde v září.

Napovídá tomu oficální Xbox účet na Instagramu. Ten totiž ve svých stories zveřejnil dnes už typickou neonovou ceduli s tím, že Rise of the Tomb Raider je v této službě k dispozici už teď – a vedle stál plakát na záříjovou novinku. Aby toho nebylo málo, To samé se stalo se sérií Metro. Stejný případ – staré Metro je součástí Game Passu už teď, a shodou okolností vedle číhá Metro Exodus.

Proti ale hovoří především Lara, která vychází už za několik dní a velice bychom se divili, kdyby Microsoft vytáhl takovou bombu za minutu dvanáct. Na druhou stranu ale obě série s Microsoftem spojujeme, v případě Lary především po časové exkluzivitě předchozího dílu, v případě Metra prakticky od vydání. Obě novinky jsou ale multiplatformní a prezentace Xboxu je pouze místem, kde se dozvídáme nové informace a kde sledujeme nové záběry.

To je případ i včerejší tiskové konference na Gamescomu v Kolíně nad Rýnem. Ani v jednom případě ale k potvrzení nedošlo. V posledních okamžicích začíná ale pomalu vyplouvat na povrch, že se jednalo spíše o klamavou/chybnou marketingovou kampaň Microsoftu, která jen říkala, že předchozí díly si můžete po zaplacení předplatného Xboxu Game Pass zahrát.

Kdyby se ale bylo bývalo jednalo o skutečnost, Xbox by opět vytáhl nepopiratelné eso z rukávu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama