V říjnu vychází Dark Souls Trilogy
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka V říjnu vychází Dark Souls Trilogy

V říjnu vychází Dark Souls Trilogy

Martin Nahodil

Martin Nahodil

22. 8. 2018 09:01 3
Reklama

I když se ve FromSoftware horlivě pracuje na nové IP Sekiro: Shadows Die Twice, tak stále nezapomínají na svoji nejúspěšnější sérii. Tentokrát poskytnou hráčům na konzolích kompletní balení celé série, které přichází už 19. října a bude se prodávat ve steelbooku za 80 dolarů.

Balení obsahuje kompletní edice všech dílů. Najdete tam tedy Dark Souls: Remastered, Dark Souls II: Scholar of the First Sin a Dark Souls III: The Fire Fades Edition. Pokud jste doufali v předělávku první Souls hry, tedy Demon’s Souls, musíme vás opět zklamat. Ohledně toho nepadlo ani slovo.

“Dark Souls Trilogy nabízí hráčům, kteří tuto kultovní sérii nehráli, skvělou příležitost, jak se zapojit a užít si jednu z nejvlivnějších herních sérií za poslední dekádu,” zaznělo ve vyjádření od Namca. “Kouzlo Dark Souls spočívá ve schopnosti vyzvat hráče odměňující hratelností a poskytuje euforický pocit úspěchu poté, co se mu podaří porazit těžkého bosse nebo překonat složitou oblast.”

V říjnu vychází Dark Souls Trilogy
i Zdroj: Hrej.cz

Fyzická kopie se steelbookem by měla být nějak časově limitovaná, ale prý bude dostupná i skrz digitální distribuci. Dark Souls Trilogy zatím byla oznámena jen pro PlayStation 4 a Xbox One. A abychom nezapomněli, ve stejný den vychází i remasterovaná verze prvního dílu pro Nintendo Switch.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama