Gunfire Games už plánují další Darksiders
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Gunfire Games už plánují další Darksiders

Gunfire Games už plánují další Darksiders

Martin Nahodil

Martin Nahodil

23. 8. 2018 08:45 1
Reklama

Ještě ani nevyšel třetí díl série jezdců apokalypsy s Fury v hlavní roli a vývojáři už začali mluvit o pokračování. Konkrétně to byl jeden z hlavních designérů Richard Vorodi, který prezentuje hru na Gamescomu. Jednoduše řekl, že už od začátku série bylo v plánu udělat celkem čtyři hry, tedy jednu pro každého z jezdců.

Na podrobnosti je samozřejmě brzy, ale je tady několik dobrých nápadů, které by se mohli do pokračování dostat. Kupříkladu by mohla přijít kooperace pro čtyři hráče. To by ale docela ochudilo posledního z jezdců - Strife, protože jako jediný by neměl vlastní hru. Pokud jste hráli druhý díl, tak jistě dobře víte, co je Strife zač. Sice se s ním Death nesetkal, ale dostal od něj jednu z jeho pistolí. Ze čtvrtého dílu by se tak klidně mohla stát third-person střílečka.

V rámci prezentace byla ještě odhalena jedna důležitá věc ohledně třetího dílu. Už od prvních gameplay záběrů není na obrazovce vidět minimapa. Měli jsme za to, že je vypnutá z důvodů prezentace hry, ale prý ji vůbec neimplementovali. “Nemyslíme si, že hráči mají minimapy zrovna v lásce. Chceme, aby se v našem světě ztratili,” řekl Vorodi. Jsou to docela silná slova vzhledem k tomu, že když dlouho nemůžete ve hře najít cestu dál, tak jediné, co dostanete, je pocit frustrace. Jako záchytný bod budeme moci používat jen obří strom uprostřed mapy, který by měl jít vidět ze všech koutů světa.

Vývojáři tím chtějí docílit toho, aby hráči svět skutečně objevovali. Je pravda, že v dnešní době některé hry až moc vedou za ručičku, ale na druhou stranu je to občas potřeba. Jaký případ bude Darksiders III se dozvíme 27. listopadu. Hru i se sběratelskou edicí si můžete předobjednat na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama